O autoru

Zdravo! Dakle, ako ste već stigli dovde siguran sam da onda želite da saznate nesto više i o meni, a ne samo o mojim receptima i kuhinji. 

Pa da se predstavim onda. 

Zovem se Dejan Stankovic, rodjen sam u sred leta 1989.godine, 19. jula tačnije, što dalje implicira da sam u horoskopu Rak. Ako ćemo dalje u detalje, onda sam dupli rak. To bi, koliko se razumem u astrologiju, trebalo da znači da sam ranoranilac, ali mi ustajanje rano teško pada. Noćna sam ptica, tako da vrlo često pečim noću (oni koji me znaju malo više biće im jasno moje potenciranje arčenja jeftine struje). 

Moja majka Žaklina, svetskog imena koje je dobila po predivnoj Džeki Kendi, najpoznatijoj prvoj dami Amerike, je najzaslužnija za moju ljubav prema kuhinji. Primetila je to ona još onda kad sam ja imao četiri godine pa sam u metalnom poklopcu od tegle stavio plastične kockice, uključio rernu i pekao tortu. Volim da kažem da su to moji prvi počeci. Moj otac Nebojša, za koga svi kažu da ličim na njega je takodje dobar kuvar. 

Eto, ekonomista sa pasijom za kuvanjem. 

Uživajte u mom blogu.

Dejan Stanković 

licnli_harlekin


MEDIJI

07.02.2018

Lični Harlekin – kulinarske cake bez maske

Da se ljubav ka spremanju hrane rađa u najranijem detinjstvu pokazuje primer Dejana Stankovića, poznatijeg i pod pseudonimom-Lični Harlekin.

06.02.2018

Prakticna žena - Lambada

Gostovanje u emisiji Praktična žena

21.02.2018

Praktična žena - pita ruže

Gostovanje u emisiji Praktična žena

10.01.2018

Praktična žena - kićanke

Gostovanje u emisiji Praktična žena

11.06.2018

Praktična žena - Mini čizkejks

Gostovanje u emisiji Praktična žena

21.06.2018

Praktična žena - Grizli sa malinama

Gostovanje u emisiji Praktična žena